city break 2017
 
     
     
 
hoteli.jpg
 
     
     
 
leto-2017.jpg
leto 2017
 
     
     
 

maj-jun.jpg

 
     
     
 
VRNJAČKA BANJA
vrnjacka banja
 
     
     
 
 PLAĆANJE PUTEM
PLATNIH KARTICA
 
 
     
     
 
 
 
     
 

Ukupno 1950

Danas 532

Juce 920

Telefon: 011/382-19-18
Telefon: 011/406-25-48
Mobilni: 060/31-31-533
Bulevar Kralja Aleksandra 173 lok.11
SKYPE: timetravel.jelena

Zimovanje 2017 / 2018

 

 

BUGARSKA- Borovec ili Bansko će vaše zimovanje učiniti nezaboravnim. Izuzetno razvijeni skijaški centri koji neostavljaju ravnodušnim ni početnike ali ni profesionalne skijaše.Borovec, najstariji i najveći skijaški centar u Bugarskoj, smešten je na 1.350m nadmorske visine, leži na severnoj padini planine Rila. Borovec predstavlja moderan skijaški centar, koji pruža izvanredne mogućnosti za sve vrste zimskih sportova. Petnaest ski staza različite težine, sa vertikalnim padom od 2.560m do 1.350m, raspoređene su u tri oblasti. Nakon zabave na snegu, gosti mogu uživati u mnogobrojnim tavernama, restoranima, disko klubovima, kupovini ... Bansko je najmlađi i najrazvijeniji ski centar u Bugarskoj. Jedan je od kandidata za zimske olimpijske igre 2014. Poseduje odlične uslove – snežni pokrivač od kraja novembra do kraja aprila, 55 km staza koje odgovaraju svim zahtevima (od početnika do vrhunskih skijaša), topove za veštački sneg na 85% terena, brojne nove hotele i apartmne...

 
SRBIJA-  Planine, od kojih su mnoge proglašene nacionalnim parkom, sa velikim izborom raznovrsnih smeštajnih mogućnosti, biće vaša druga ljubav u Srbiji, zbog svoje izuzetne lepote i nedirnute čistote. Zimi i leti, po kiši i suncu, planine ne doprinose samo zdravlju vašeg tela, već i vašeg duha. "Efekat podmlađivanja", koji se javlja kod šetnji po čistom vazduhu na visinama iznad 1.400 m nadmorske visine, budi životni optimizam.Na Kopaoniku, jednoj od najviših planina u Srbiji, sa 44 km ski staza i 20 ski liftova, mogu skijati i vešti skijaši i početnici. Leti, Kopaonik postaje otvoreni sportski centar Srbije, sa različitim vidovima razonode tokom celog dana.Zlatibor - planina zlatnih borova, čeka da sa vama podeli svoju lekovitu klimu, jezera i livade, skijaške terene i terene za klizanje. U zlatiborskom selu Sirogojno, otkrićete jedinstven etnološki park, čuven po svojim pletiljama koje, već generacijama, prenose izvornu veštinu predenja i pletenja.U blizini Zlatibora, nostalgično putovanje starom parnjačom, vodiće vas duž 13,5 km dugu prugu uz planinu Šargan, kroz dvadesetak tunela, preko mnogih vijadukta i mostova do Mokre gore, upravo na vreme da uživate u prizoru svitanja neuporedive lepote. U otvorenom vagonu prisetićete se uzbuđenja svog prvog putovanja u životu.Planina Tara, pored svojih vrhova, kraških pećina, kanjona i brzaka, krije i zadivljujući kanjon na reci Drini. Otkrivanje kanjona iz čamca ostaće vam u nezaboravnom sećanju.Svoju radoznalost za razgledanje prirode iz ptičje perspektive moćićete da zadovoljite posetom planini Zlatar, Goliji, Staroj planini, Goču, Brezovici i Divčibarama. Sve one vam pružaju mogućnost da neograničeno uživate u poljanama, šumama, potocima i rekama, bogatim šumskim plodovima, lekovitim biljkama i ribama. Sa malo sreće možda ćete videti orla ili jelena.
12821574-10205735390165943-4051060021003478563-n.jpg

AUSTRIJA- BAD KLEINKIRCHHEIM jedno je od najpopularnijih turističkih mesta u Austriji, udaljeno od Klagenfurta oko 50 km. Skijaški tereni se nalaze na visinama od 1100 – 2055 m i primereni su za sve kategorije skijaša. Ukupna dužina staza ovog popularnog skijaškog centra iznosi 90 km, od toga 10 km lakih, 70 km srednjih i 10 km teških staza. Skijalište raspolaže sa 3 gondole, 6 sedežnica i 23 vučnice, a tu su i 3 staze predviđene za sankanje. Maksimalan kapacitet modernog sistema žičara od 30 000 skijaša na sat i skoro 95% staza pokrivenih snežnim topovima, garantuje odlične uslove za skijanje tokom cele skijaške sezone. Veliki broj ski škola i renta a ski usluga na raspolaganju su gostima ovog mesta, kroz koje saobraća besplatan autobus koji vozi do skijališta i termalnih bazena. Pored skijanja posetioci imaju i obilje drugih mogućnosti za zabavu i rekreaciju. Od sportske zabavne ponude izdvajamo klizalište, sankalište, zatvorene teniske terene, dvoranu za skvoš, zatvorene terene za golf. Pored perfektno uređenog skijališta Bad Kleinkirchheim je poznat i po dve najpoznatije termalne banje ove regije: Sv. Katarina i Romerbad, u kojima možete da uživate kako u termalnim bazenima tako i u solarijumu, saunama, masaži i aqua gimnastici. Temperatura vode od 32 – 34° u unutrašnjim, i 28 - 32° celzijusa u spoljašnjim termalnim bazenima, zagrejaće vas i relaksirati nakon veselog i zabavnog dana povedenog na snegu.

BOSNA I HERCEGOVINA-Najpoznatiji turisticki centar u Bosni i Hercegovini je Jahorina.
Jahorina je planina koja je 1984. godine bila domaćin 14. zimskih olimpijskih igara, imala čast da ugosti neke od disciplina Zimskih Olimpijskih igra koje su se održavale u Sarajevu.


U rasponu od 1300-1800 m/nv prostire se ukupno 20 km skijaških staza različite težine a 4 ski lifta i 4 dvoseda brinu se za prevoz skijaša.


Zbog izuzetno specifične klime, koja je spoj one mediteranske i kontinentalne, Jahorina zimi predstavlja raj za skijaše gde je moguće istovremeno uživati u skijanju na debelom pokrivaču snega kao i u sunčanom i vedrom vremenu.


Švajcarska, zemlja sira, Milka čokolade, satova i banaka, zimi se pretvara u pravi raj za skijaše. Sa preko 200 skijaških centara, jedna od najposećenijih zemalja u toku zime nudi gostima uživanje u snegu i svim zimskim sportovima. Zimovanje u Švajcarskoj ima čari mondenskog i šarmantnog, sa svim pratećim sadržajima, koji su na najvišem nivou.

SLOVAČKA – raznolika zemlja – nudi svojim turistima divlju, ali prelepu prirodu, uzivanje u kristalno čistim jezerima, odmor u termalnim odmaralištima i bezbroj mesta u kojima je prošlost ostavila svoj trag. Slovačka je zemlja u kojoj narodna umetnost još živi i neprestano se razvija.


Slovačka se sastoji od Visoke i Niske planine Tatre koja se nalazi na severu i u središnjem delu zemlje i koje su deo Karpata, te od Malog i Velikog Fatra i slovačkog rudogorja.


U ovim delovima, a najvise u Tatri, Slovačka nudi planinsku sliku zemlje. Na jugu se proteže sve do mađarskih ravnica. Najveće reke Slovačke su: Dunav, Tisa, Vah, Hron i Morava. Najveci vrhje Gerlachov vrh (2.655 metara) smešten u Visokim Tatrima.


Republika Slovenija je primorska i podalpska država na jugu Srednje Evrope, koja se na zapadu graniči sa Italijom, na severu s Austrijom, na severoistoku s Mađarskom, na istoku i jugu s Hrvatskom, a na jugozapadu ima izlaz na Jadransko more. Slovenija je članica Ujedinjenih nacija, Europske Unije i NATO saveza.


 

Država se nalazina Apeninskom poluostrvu. Graniči se sa Francuskom, Švajcarsom, Austrijom i Slovenijom. Na severu zemlje proteže se jedan deo Alpa a sa severozapada ka jugoistoku pružaju se Apenini. Veći gradovi pored Rima su Milano, Torino i Napulj. Država izlazi na Ligursko, Tirensko i Jadransko more


Francuska je posle Rusije i Ukrajne treća po veličini zemlja u Evropi a peta po broju stanovnika. Graniči se sa Belgijom, Luksemburgom, Nemačkom, Švajcarskom, Italijom, Španijom, Andorom. Ima izlaz na Engleski kanal, Atlanski okean, Severno i Sredozemno more. Pored raznih kolonijalnih teritorija širom sveta, Francuska poseduje i ostrvo Korzika u Sredozemnom moru. Severni i zapadni deo Francuske je ravničarski, deo Zapadnoevropske ravnice, a ostatak zauzimaju brda i planine. U jugoistočnom delu zemlje se nalaze Alpi i najviši vrh Evrope, Mon Blan. Prirodnu granicu sa Španijom formiraju Pirineji čiji je najviši vrh Pik de Vinjemal. Ostali planinski masivi su Jurske planine na granici sa Švajcarskom, Centralni masiv u sredini zemlje i Are na poluostrvu Bretanja na severozapadu. Najveće reke su Sena, Loara, Garona, Dordonja, Žironda, Rona, Sona, Rajna i Meza. Ove reke su povezane velikim sistemom kanala. Najveće jezero je Ženevsko na granici sa Švajcarskom. Na severu i zapadu zemlje je atlantska klima, na jugu mediteranska, a u ostatku zemlje kontinentalna.


 

Turistička Agencija Time Travel - Posrednik
Telefon: 011/382-19-18
Telefon: 011/406-25-48
Mobilni: 060/31-31-533
Radno vreme:
Oktobar - Februar od 10-17h
Mart - Septembar od 10-18h
Subota od 10 do 14h
Nedelja neradni dan
Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 173 lok.11
Email: timetravel.jelena@gmail.com
11000 Beograd Fax: 011/382-19-18 Email: info@timetravelbg.com


© BgAutentik
Powered by CipeeCMS © CipeeCMS Group