city break 2017
 
     
     
 
hoteli.jpg
 
     
     
 
leto-2017.jpg
leto 2017
 
     
     
 

maj-jun.jpg

 
     
     
 
VRNJAČKA BANJA
vrnjacka banja
 
     
     
 
 PLAĆANJE PUTEM
PLATNIH KARTICA
 
 
     
     
 
 
 
     
 

Ukupno 1177

Danas 594

Juce 583

Telefon: 011/382-19-18
Telefon: 011/406-25-48
Mobilni: 060/31-31-533
Bulevar Kralja Aleksandra 173 lok.11
SKYPE: timetravel.jelena

 

Solun Šoping 2019

Uskoro novi termini...

solun2.jpg

Solun ili Thessaloniki je drugi po veličini grad u Grčkoj. Ovo je glavno mesto grčke regije Makedonije i smatra se drugim grčkim glavnim gradom zbog svoje velike istorijske i strateške važnosti. Grad je poznat po mnogobrojnim spomenicima i zgradama iz vizantskog i otomanskog razdoblja.
Solun je vrlo važan univerzitetski centar jugoistočne Evrope i u njemu živi veliki broj studenata iz cele zemlje. U gradu se nalazi Aristotelov univerzitet, najveći u Grčkoj, i Makedonski univerzitet.
Prepoznatljiv simbol Soluna svakako je Bela kula. Ona je jedino preostala od stare tvrđave na obali zaliva. Nekada je korišćena kao zatvor za muslimanske vojnike. Jedno vreme je nosila naziv u “krvava kula” nakon velikog pokolja koji se ovde odigrao. Inače, zadnjih godina radial je kao Muzej istorije i umetnosti Soluna.
Ukoliko želite da doživite Solun na pravi način, morate posetiti neku od brojnih taverni. Jela su tradicionalna i čine ih razni riblji specijaliteti, ali i jela tradicionalne istočnjačke kuhinje. Najviše taverni ima u centru grada ali i duž Solunskog zaliva. U Solunu, naravno ima i dosta luksuznih resotrana koji ipak održavaju tradiciju lokalnog ukusa. U tavernama uvek možete probati dobra vina koja čine neodvojivi element grčke civilizacije.
Inače, grad je prepun malih pečenjara gde mogu da se kupe piletina i krompirići, ali i čuveni grčki giros po povoljnim cenama
Nikako ne treba da Vas iznenadi gostoprimstvo koje ćete osetiti u Solunu. Besplatno piće, niža cena nego što je u cenovniku daju svakom turisti na značaju jer za svakog Grka ugostitelja gost je jako bitan činilac i izvor prihoda. Inače i grčki kafići su prepuni u toku dana kako mlađom tako i starijom populacijom.
Prilikom posete Solunu, ne smete zaobići i posetu Zejtinliku – srpskom vojničkom groblju. Kompleks groblja se nalazi na prostoru od 7.000kvm na kome se od 1916. nalazila Glavna vojna poljska bolnica srpske vojske. O groblju se i dan danas brine familija Mihailović koja je čuvala i održavala ovo groblje i u proteklih 80 godina. Čuvar groblja je Đorđe Mihailović. Obilazak kompleksa uvek počinje na isti način – ritualno ispijanjem čaše domaće šljivovice iz Srbije.

Obilazak grada i šoping:

solun1.jpg  solun3.jpg  

Cena po osobi

uskoro...

 ARANŽMAN SADRŽI:

-Autobuski prevoz na relaciji prema programu
-Obilaske prema programu
-Usluge pratioca grupe za vreme izleta
-Organizaciju putovanja 

ARANŽMAN NE SADRŽI:
-Individualne troškove putnika
-putno osiguranje 

NAČIN PLAĆANJA:
-30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja 

NAPOMENE:
-za ovo putovanje državljanima Republike Srbije je potreban “crveni” pasoš.
-preporučujemo da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropsku unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) na web stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.
-Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja
-Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…).
-Za sve informacije dobijene usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
-Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).
-Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.
PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA
U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA
ILI AGENCIJA PREUZIMA PRAVO NA SPAJANJE GRUPE SA DRUGOM AGENCIJ
Organizator ovog putovanja je T. A. Barcino Tours, Vrnjačka Banja, Licenca OTP 186 od 10.02.2010.
Web sajt www.barcino.travel i Opšti Uslovi Putovanja Barcino Tours-a su sastavni deo ovog cenovnika.

Turistička Agencija Time Travel - Posrednik
Telefon: 011/382-19-18
Telefon: 011/406-25-48
Mobilni: 060/31-31-533
Radno vreme:
Oktobar - Februar od 10-17h
Mart - Septembar od 10-18h
Subota od 10 do 14h
Nedelja neradni dan
Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 173 lok.11
Email: timetravel.jelena@gmail.com
11000 Beograd Fax: 011/382-19-18 Email: info@timetravelbg.com


© BgAutentik
Powered by CipeeCMS © CipeeCMS Group