city break 2017
 
     
     
 
hoteli.jpg
 
     
     
 
leto-2017.jpg
leto 2017
 
     
     
 

maj-jun.jpg

 
     
     
 
VRNJAČKA BANJA
vrnjacka banja
 
     
     
 
 PLAĆANJE PUTEM
PLATNIH KARTICA
 
 
     
     
 
 
 
     
 

Ukupno 1153

Danas 570

Juce 583

Telefon: 011/382-19-18
Telefon: 011/406-25-48
Mobilni: 060/31-31-533
Bulevar Kralja Aleksandra 173 lok.11
SKYPE: timetravel.jelena

ŠOPING U LJUBLJANI 2019

Ljubljana, glavni grad Slovenije, nalazi se u  njenom centralnom delu,  takozvanoj ljubljanskoj kotlini, između Jadranskog mora i Alpa. Simbol grada je Ljubljanski zmaj. Sam grad se naziva gradom “vina i vinove loze”. Ljubljanu karakterišu veličanstveni mostovi duž reke Ljubljanice, nasleđe rimskog Emona, barokne i secesijske arhitektonske kreacije i potpuno jedinstven pečat utisnut od strane čuvenog arhitekte Jože Plečnika. Ljubljanska tvrđava, koja dominira starim delom grada, je najznačajnija znamenitost Ljubljane. Plečnik je nju pokušao da oblikuje kao grad po uzoru na drevnu Atinu. U strogom centru je Tromostovje na reci Ljubljanici, dok je s druge strane reke glavna gradska pijaca (slov. Glavna tržnica), a duž obala je niz malih kafana i restorana, uređenih u starim kućama gde možeti sesti i uživati u prijatnoj i ugodnoj atmosferi. Ljubljana je grad u koji se ljudi često vrate, bilo zbog posla ili zbog prijatne uspomene na prethodne posete. Iako je sličan sa mnogim drugim evropskim gradovima - ipak je Ljubljana drugačija - i ako želite da budete u potpunosti uvereni da je zanimljiva, lepa i prijateljski raspoložena, onda samo pitajte meštane–obožavaju kada mogu da budu na usluzi. Pored znamenitosti u Ljubljani, nezaobilazan je tržni centar BTC City. Smešten je na samo 3 km od centra grada. Sajt tržnog centra: www.btc-city.com

LJUBLJANA1.jpg  LJUBLJANA2.jpg

LJUBLJANA4.jpg

 LJUBLJANA

i šoping u BTC tržnom centru

Uskoro novi termini...

 PROGRAM PUTOVANJA:

 1. Dan  – Niš-Beograd-Novi Sad

Polazak iz Niša sa parkinga DIS megamarketa oko 20.45h, iz Beograda sa parkinga preko puta Buvlje pijace na Novom Beogradu oko 23.45h, iz Novog Sada oko 01:15h sa parkinga kod glavne železničke stanice – stare Lokomotive. Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju uz kraće pauze radi odmora.

 2. Dan  –Ljubljana

Dolazak u Ljubljanu u jutarnjim časovima. Odlazak u tržni centar BTC. Slobodan dan za šoping. Fakultativni odlazak u obilazak grada uz pratnju vodiča: obilazak stare Ljubljane-istorijiski deo, Roba fontane, gradske većnice, zatim prelazak preko trostrukog mosta, Mesni trg, Zmajski most, tvrdjava, Trg republike... Slobodno vreme u gradu. Povratak autobusom do tržnog centra. Polazak za Srbiju u večernjim časovima.

 3.Dan – Novi Sad-Beograd-Niš

Dolazak u Novi Sad-Beograd-Niš u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.

Cena aranžmana uključuje:

- prevoz turističkim autobusom na datoj relaciji (AC, CD-DVD oprema),
- predstavnika agencije tokom putovanja,
- agencijske usluge

 Cena aranžmana ne uključuje:

- fakultativni obilazak Ljubljane 5 evra
- žičara za tvrdjavu 4 evra
- osiguranje
Način plaćanja:
-30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre polaska, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate . 

NAPOMENE:
- za ovo putovanje državljanima Republike Srbije je potreban “crveni” biometrijski pasoš.
- preporučujemo da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropsku unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) na web stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.
- Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…).
- Za sve informacije dobijene usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).
-Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima. 

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA
U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA, ILI AGENCIJA PREUZIMA PRAVO NA SPAJANJE GRUPE SA DRUGOM AGENCIJOM
Organizator ovog putovanja je T. A. Barcino Tours, Vrnjačka Banja, Licenca OTP 186 od 10.02.2010.
Web sajt www.barcino.travel i Opšti Uslovi Putovanja Barcino Tours-a su sastavni deo ovog cenovnika.

LJUBLJANA 3.jpg

 

Turistička Agencija Time Travel - Posrednik
Telefon: 011/382-19-18
Telefon: 011/406-25-48
Mobilni: 060/31-31-533
Radno vreme:
Oktobar - Februar od 10-17h
Mart - Septembar od 10-18h
Subota od 10 do 14h
Nedelja neradni dan
Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 173 lok.11
Email: timetravel.jelena@gmail.com
11000 Beograd Fax: 011/382-19-18 Email: info@timetravelbg.com


© BgAutentik
Powered by CipeeCMS © CipeeCMS Group